Δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα με αγορές 25€ και άνω

    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η Ertha ακολουθεί μια ολιστική φιλοσοφία, από τη στιγμή που ο σπόρος φυτεύεται στη γη μέχρι τη στιγμή που το ρόφημά σας φτάνει στο στόμα σας.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στα πλεονεκτήματα της οργανικής γεωργίας τόσο για το σώμα όσο και για τον πλανήτη, υιοθετώντας τη σωστή χρήση των πόρων και ακόμα και την ανακυκλώσιμη συσκευασία ως μέρος της συνεισφοράς της για έναν καλύτερο πλανήτη.

Η Ertha χρησιμοποιεί αποκλειστικά οργανικά, φρέσκα και καθαρά συστατικά από την Ελλάδα, διατηρώντας την υψηλή διατροφική και υγειονομική αξία τους μέσω οργανικών γεωργικών πρακτικών και φυσικών διαδικασιών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι βαθιά ριζωμένη στη φύση, χρησιμοποιώντας μόνο φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως μη επικαλυμμένο οικολογικό χαρτί και βιοδιασπώμενες τσάντες τσαγιού.

Χάρη στην καινοτόμο επιστημονική της προσέγγιση, όλα τα ροφήματα κάνναβης είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς και διαρκώς βελτιούμενης διαδικασίας, με κάθε συνδυασμό να δημιουργείται για να προσφέρει τα μέγιστα λειτουργικά οφέλη σε κάθε γουλιά.