Δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα με αγορές 25€ και άνω

    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα bioMSD.gr μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πληρώνοντας με οποιαδήποτε πιστωτική / χρεωστική κάρτα Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express και με απόλυτη ασφάλεια σε περιβάλλον secure server με τεχνολογία SSL με κρυπτογράφηση 256 bit. Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εισαγωγή των αληθών του στοιχείων και της πιστωτικής του κάρτας και αναγνωρίζει ρητά ότι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη σωστή χρήση της. Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Πληρωμή μέσω της αντικαταβολής

Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελεία σας κατά την παραλαβή της στο συνεργάτη της ταχυμεταφορικής.
Προσοχή!!! Το κόστος Αντικαταβολής 1.90€ αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.

Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αποστολής στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω του courier στην επιλεγμένη διεύθυνση αποστολής και πληρώνεται το αντίτιμο των προϊόντων της μετρητοίς κατά τη παραλαβή του δέματος από το πελάτη. Προς ενημέρωση, η μέθοδος της αντικαταβολής έχει έξτρα χρέωση ανά παραγγελία €1.90 και ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης (εμβάσματος)

Αν επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας μέσω της επιλογής τραπεζικής μεταφοράς (εμβάσματος). Στην επιλογή αυτή προτείνεται να μας αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας (ID) στο πεδίο αιτιολογία κατάθεσης και να αποστέλλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο [email protected]με θέμα “Τραπεζική Πληρωμή” για την ταχύτερη εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόλις η μεταφορά ολοκληρωθεί και υπάρξει επιβεβαίωση της κατάθεσης σας στο λογαριασμό μας. Οποιεσδήποτε επιπρόσθετες χρεώσεις πλην της τράπεζας μεταφοράς (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), χρεώνονται από την τράπεζα του πελάτη και τις επιβαρύνεται ο ίδιος.