Δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα με αγορές 25€ και άνω

    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Αποστολών

Κόστος Αποστολής

Στην περίπτωση των εξόδων αποστολής, αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά στον πελάτη και προβάλλονται εμφανώς στο ταμείο, μετά την εισαγωγή της διεύθυνσης παράδοσης και επίσης στην ηλεκτρονική επικοινωνία που αποστέλλεται στον αγοραστή μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ειδικότερα, για αποστολές στην Ελλάδα:

Για παραγγελίες αξίας από 25€ και άνω μέχρι τα 2kg βάρους, το κόστος αποστολής δεν χρεώνεται.

Για παραγγελίες από 25€ και άνω και βάρους 2kg και άνω, χρεώνονται μόνο τα επιπλέον κιλά και το κόστος ανέρχεται σε 1,00 € το κιλό.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 25€ το κόστος απλής αποστολής είναι 2,90€ μέχρι 2kg βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει έξτρα χρέωση (κατόπιν συνεννόησης).

Στο bioMSD.gr σας παρέχουμε και τη δυνατότητα αποστολής των παραγγελιών την ίδια ημέρα για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι και της 15:00 μ.μ. το μεσημέρι.

Προσοχή!!!  Το κόστος Αντικαταβολής ανέρχεται στα 1.90€  και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.

Καθυστέρηση παραλαβής προϊόντος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bioMSD.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παράδοσης που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τέτοιες περιπτώσεις είναι: απεργίες, πλημμύρες, θεομηνίες, τρομοκρατικές ενέργειες ή κάθε κατάσταση η οποία δεν εξαρτάται από το bioMSD.gr, όπως προβλήματα και καθυστερήσεις των ίδιων των προμηθευτών στις παραδόσεις των προϊόντων τους.

Γεγονότα Ανωτέρας Βίας

Η εταιρία μας δεν θα καθίσταται υπεύθυνη για παράβαση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με τους παρόντες όρους ή υπόχρεη προς αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας για τυχόν καθυστερήσεις ή αδυναμίες παράδοσης των προϊόντων στο χρήστη ή σε οποιονδήποτε άλλο τρίτο εάν και στο βαθμό που τέτοιες καθυστερήσεις ή αποτυχία παράδοσης οφείλονται σε περιστατικά που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, περιπτώσεων όπως:

  • δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, πλημμύρες, εκρήξεις, ατυχήματα
  • ταραχές, απεργίες, θεομηνίες
  • συμμορφώσεις με οποιαδήποτε νομοθετική ή κυβερνητική πράξη, ή οποιαδήποτε άλλη εν γένει αιτία την οποία δεν θα μπορούσε να προβλέψει ή δεν μπόρεσε να αποτρέψει, όπως ενδεικτικώς όταν η χώρα αποστολής απαγορεύει την εισαγωγή των αποστελλόμενων προϊόντων, νοουμένων των ανωτέρω ως ενδεικτικώς αναφερόμενων περιστατικών ανωτέρας βίας
  • ή/και αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου / email / sms για τυχόν πρόβλημα με τη παραγγελία του.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση προϊόντων / αγαθών εντός του προαναφερθέντος χρονοδιαγράμματος ή / και για  οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση ή / και αποτυχία παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας όπως προαναφέρεται, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για τη βέλτιστη εξυπηρέτησης σας ώστε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε έστω και με χρονική καθυστέρηση την παραγγελία σας.